Hírek

2018. augusztus 15-én ismét történelmet írtunk! Felnőtt csapatunk az előző szezonban az NB2 alapszakaszának győzteseként a Final4-ban végül a második helyen végzett, mellyel esélyt teremtett az eggyel magasabb osztályban történő indulásra. Az MKOSZ keddi elnökségi ülésén úgy határozott, elfogadja a Megyeri Tigrisek Kosárlabda Klub nevezését a...

Hamarosan indul a felkészülés az utánpótlás csapatainknál. A felkészülés részét képezi a harkányi, illetve a balatonlellei edzőtábor, melyre még nem regisztrált mindenki! Aki a regisztrációt még nem tette meg, kérem haladéktalanul tegye meg! Erre az alábbi linken keresztül van még lehetősége:

A serdülő és a kenguru/gyermek csapatunk 2018. augusztus 19-25. között Balatonlellén edzőtáborozik. A táborral kapcsolatos részletes információk itt találjátok.

2018. augusztus 6-án megkezdődik a felkészülés a 2018/2019-es bajnoki évre. Korosztályos csapataink közül elsőként a kadetek és a juniorok kezdik el a munkát, majd egy héttel később a serdülők és a kenguru/gyermek korosztály is csatlakozik.

A junior és kadet csapatunk 2018. augusztus 12-18. között Harkányban edzőtáborozik. A táborral kapcsolatos részletes információk itt találjátok.